Huomenna koittaa arki ja aherrus taas. Viimeiseksi lomapäiväksi kaavailin kaikenlaista asiaankuuluvaa itsensä retusoimista, mutta arvatkaapa kaksi kertaa sainko aikaiseksi mitään? Hyvä on, sain katsottua muutaman jakson Täydellisiä naisia ja leikattua pensasaidan (lyhyen) koko päivän aikana. Toisaalta elän vielä loma-aikaa ja heräsin puoli yhdeltä, eli oikeastaanhan tässä on iltapäivä vasta menossa (klo 21!). Täytyy ajatella positiivisesti ja unohtaa huomisen aikainen herätys =)

Miten ihmeessä on mahdollista, että loman aikana ihminen pääseekin metsittymään ja kunnolla? Miehet kasvattelevat lomapartaa ja naisten kulmakarvat rehottaa ja naama on kuiva ja kurttuinen jatkuvan ulkonaolon jäljiltä. Itsekin tein muutamia lupauksia loman alussa:

1. Vahaan bikinirajoja ja jalkoja säännöllisesti sheivaamisen sijaan nauttiakseni pidempiä aikoja ah niin ihanasta karvattomasta olosta ja voidakseni huoletta lähteä vielä pari päivää vahauksen jälkeen uimaan huolehtimatta näkyykö alkava viidakoituminen bikineiden välistä. Päätöstä tukeakseni kaivoin esille viisi patruunaa kuumavahaa, kylmävahaliuskoja, mikrossa lämmitettävää kuumavahaa, post epil -voidetta ja kuitukangasliuskoja. Kauniistihan ne loman ajan ovat kaapissa olleet näkösällä, käytössä vain on ollut tuttu ja niin turvallinen ja nopea gillette venus.

2. Huolehdin kulmakarvoistani säännöllisesti. Joo ensimmäiset viisi päivää. Sittenhän ne jo taas pääsivät kasvamaan. Joka ikiseen reissuun johon olen lähtenyt on kulkeutunut mukana pinsetit ja väriaineet luultavasti vain siksi että on mukavaa raahata mukana kaikkea mitä ei käytä. Toisten kulmakarvoja olen kyllä joutanut nyppimään ja värjäämään, mutta ne omat...

3. Huolehdin käsistäni ja jaloistani. Edelliseen tavaroiden raahausjuttuun viitaten pari säkillistä kynsien ja jalkojen hoitoon tarkoitettuja tavaroita on kulkenut pitkin kesää mukanani. Luojan kiitos en sijoittanut reilua kahdeksaa euroa kpl muutamaan ihanaan ORlyn kesälakkapulloon jotka tulivat ennen lomaani myyntiin. Koko lomalla en ole kertaakaan lakannut kynsiäni saati leikannut niitä. Lopputuloksena hieman halkeilevat kantapäät koristeena harakanvarpaat. Käsissä pari ylipitkää ja pari katkennutta kynttä, kosteudessakaan ei ole kehumista.

4. Olen täydellisen naisen perikuva meikkaamalla ja laittamalla hiukseni nätisti ihan kotioloissakin. Joo justiinsa, kerran laitoin itseni nätiksi muuten olen luottanut korvaamattomaan Lancomen Aqua Fusion Color Tint 3 sävyttävään päivävoiteeseen ja saman firman Hypnose WaterProof ripsariin sekä hiuksia kruunaamaan vielä tiukka ponnari ja irtohiukset kiinni Tigin HardHeadilla ettei vahingossakaan irtoa.

Koko kesäloman on ollut mielessä alkaa kirjoittaa blogia. Kaikista hetkistä paras on tietenkin se kun täytyisi olla tekemässä jotain aivan muuta kuin istumassa koneella. Päänsärky varoittaa kolottaa jo hieman ohimoita. Sormi osuu jatkuvasti kulmakarvaan jossa tuntuu inhottava karva siellä missä sitä ei kaivattaisi. Kymmenen tuntia töiden alkuun! Pakko lähteä ruokkoamaan itseään!